Translate

Странице

петак, 1. мај 2015.

Essence dvojac


Ne znam kako vi, ali ja ne postujem ono da svi proizvodi budu istog proizvodjaca, u mom kupatilu se mogu naci cak 10-ak razlicitih ali cu vam ih predstavljati u paru, tako su nekako lepsi..

 Sta nam kaze Essence: "Ova blaga formula sa ekstraktom kamilice na svojstveno nezan nacin uklanja ne-vodootpornu sminku za oci istovremeno opustajuci delikatno podrucje oko ociju bez ostavljanja masnog traga tako da se sveza sminka moze odmah ponovno naneti."


Sta Vam kazem ja: Ja sam se odusevila kada sam od drage Mirjane koja ima i profil na  Moje krpice.rs
dobila ovaj REMOVER i koju ovom prilikom hocu da pohvalim, zaista je komunikacija sa njom isla glatko, paket je dosao bozanstveno zapakovan sa pokloncicem koji je bio predivan, nijedan predmet nije bio otvoren niti ostecen. Zaista toplo preporucujem njen profil. 
No vratimo se REMOVERU, dolazi u pakovanju od 125ml i mirise i vise nego nezno i prijatno.

Ja ga koristim tako sto stavim izdasnu kolicinu na blaznicu i nezno predjem preko ociju, zaista nema potrebe za trljanjem (mada ja i ne koristim vodo-otpornu sminku).


Bitna stavka je da kada skidate maskaru ovaj remover savrseno "lepi" maskaru za tufer i ona se ne razmazuje oko ociju (svi znamo koliko to ume da nervira) i to me je posebno odusevilo.
Oci posle njega ne peku ni najmanje, mada se ja posle svakog skidanja sminke dodatno umijem i potom predjem mojim tonikom lice. 

Predeo oko ociju nije suv kao posle koriscenja Garnier micelarne, i zaista daje neki osvezavajuci efekat i ako nema u njemu nista poput mente ili nane.



CENA: cenu zaista ne znam posto sam ga dobila.
RADI ONO CEMU JE NAMENJENO: da, radi i vise no sto pise 5+
SVE U SVEMU: jedan od boljih skidaca.




A sada da predjemo na drugi, ali ne i manje vredan proizvod.
Proizvod tj matirajuci puder u kamenu dolazi u plasticnoj kutijici od 8.0g i odma vam mogu reci da poklopac ne obecava duga putovanja sa njim.











Niko nije bio srecniji od mene kada sam uspela naci ovaj proizvod koji je toliko te hvaljen te kudjen, pa odatle i moja zelja da vidim na koju cu ga stranu staviti.







Dakle ja ovaj proizvod nanosim velikom pufnastom cetkicom nakon tecnog pudera, i on zaista ima izuzetnu moc matiranja.
Ne ostavlja brasnast osecaj na licu, ne ulazi u pore i linijice i veoma se ravnomerno nanosi.Apsolutno nema nikakav miris ( sto mu po mom misljenju nije mana)


E sada dolazimo do dela koji bas i nije tako sjajan, on je zaista prelep i predivan na licu dok malo ne preterate sa njim.
Ne, on i tada divno stoji na licu problem se dakle negde drugde krije.
Ja sam preterala sa njim iz razloga sto je meni svaki puder pretaman, imam rozikasto porcelanski ten i svaka cak i najsvetlija nijansa je meni bas tamna, a on je beo kao baby puder, s tim sto ako nanesete baby puder za matiranje i slikate se necete izgledati kao da ste sasuli vrecu brasna na lice.

Da stigli smo do problema, ja sam bila ocarana time sto me je i matirao i prosvetlio ten.
I onda je doslo na red slikanje i moje zaprepascenje.
To toliko izgleda belo na licu (ne nisam ga pola potrosila, kolicinu koju sam stavila je mozda jednu cetkicu vise od uobicajenog) da je cak i meni sa porculansko belim tenom to neodgovarajuce.
Tako da vam mogu poruciti da pazite sa doziranjem istog ili izbegavajte slikanje :)


CENA: oko 500din
ODNOS CENE I KVALITETA: pa ako nemate u planu slikanje onda bih ga ocenila sa 4+
RADI ONO CEMU JE NAMENJEN: pa radi, odlican je u matiranju ali ne i u slikanju
SVE U SVEMU: vi probajte, mozda tamnijim osobama nece praviti ovakav problem.

Kakvi su vasi utisci, imate li ovaj dvojac?

Do sledeceg posta PA-PA <3


2 коментара:

  1. Imam isti problem bleda sam kao krpa i dok sam ga koristila ostavljao je beli trag kao da sam dunula u vrecu brasna i postane jos strasnije sa slikanjem :/

    ОдговориИзбриши
  2. Meni on lepo stoji na licu, i ne ostavlja mi praskast osecaj ali pri slikanju to je uzas, kao da sam iz vodenice izasla :)
    Znaci nisam jedina sa ovim problermom jupiiii <3 :D

    ОдговориИзбриши