Translate

Странице

недеља, 3. мај 2015.

Dikla krema za negu noktiju


Prvo minut cutanja za kremicu koja je pravo blago a vise se ne proizvodi...
Videla sam da su je "prepakovali" u drugu ambalazu ali nisam imala jos uvek prilike da je isprobam, cim budem javljam utiske.

Ne znam da li ste se srele sa ovom kremicom ali ovo bi ja davala na recept :D
Ova kremica je nase delo, proizvodi je Nevena Leskovac i ponosim se njom (eej nase a dobro).

Dugo sam je merkala (ne zbog cene, ona je i vise nego pristupacna vec zbog toga sto samo gomilam proizvode koje ne znam da li cu stici da iskoristim do kraja zivota :)
I onda sam resila, ma uzimam je i gotovo...
Zasto nisam uzela 5 kutija sada se pitam? :)

Sta nam kaze DIKLA: Visoko efikasna krema za regeneraciju krhkih, naprslih i polomljenih noktiju pomocu aktivnog kompleksa vitamina E i D.
 Omogucava povecanu zastitu od spoljasnjih uticaja. Nokti postaju jaci, elasticniji i otporniji na naprsline i lomljenje. Brzo i potpuno se upija u kozu i koren nokta.

Sta ja kazem: Kremica nam dolazi u tubici od 50ml sto je za nanosenje samo na nokatnu plocu i vise nego dovoljno, meni uz nanosenje od 3x mesecno traje vec nekih 7 meseci i po svemu sudeci imacu je jos toliko.


Miris joj nije zadivljujuc ali je ucinak fenomenalan.

Tekstura joj je i vise nego dobra, za tren oka se upije u nokat.

Ja sam ovu kremicu kupila posle dugog druzenja sa raznim izlivanjima, nadogradnjama i jos raznoraznim mucenjima noktiju. Bila sam malo je reci ocajna, od kraja osnovne skole ja imam duge i lepe a pre svega cvrste nokte i to je bio moze se reci i moj znak raspoznavanja :)))  e onda sam poverovala "doticnoj" kozmeticarki da gel na duge staze ni malo ne steti noktima vec ih samo cuva, ja jos uvek tada nisam bila toliko "nacitana" pa sam joj i poverovala.
Ona zadovoljna uzima mi novac, ja zadovoljna imam uvek sredjene nokte bez obaveze da ih svaki 3. dan lakiram, i tako odose moji nokti u propast....


Devojke, zadnju nadogradnju sam skidala sama kuci metodom "odvali gel zubima" (poznato?) i vi mi necete verovati kako sam ja osetila u trenutku kada sam odjednom odvalila gel kako mi je nokat poceo da dise, kako sam ga zapravo vratila u zivot..
I tada sam nadogradnji rekla PA-PA...

Ja sam prve rezultate videla vec posle 7 dana uzastopnog mazanja jutro / vece verovale ili ne...

E sada, ne mozete vi ako imate krhke i slabe nokte ocekivati da dobijete efekat gela (a cula sam i ta ocekivanja) meni su prirodno vrlo jaki nokti pa su se samo vratili na staro, ali ce vam ova kremica svakako pomoci pri negovanju i odrzavanju.

I kod listanja noktiju je jako dobra (ukoliko se prethodno naravno lepo isturpijaju najsitnijom turpijom).

Dakle u pocetku je stavljajte stalno (na prethodno lepo ociscen nokat) a posle kada resite taj "problem" koji imate samo povremeno.

Ja je npr sada stavljam kada skinem lak i u naredna par dana kada pustam nokte da odmaraju od laka.

Dugujem vam jos i sastojke, ja ne znam da li su oni ovako na kutijici dobri ali zasigurno znam da na noktima jesu :)))


Da li ste vec koristile ovu moju miljenicu?
Do sledeceg posta PA-PA <3

6 коментара:

  1. Sa ovom kremom se nisam susrela, ali sa njihovim skidačem laka jesam i to je za mene bilo horor iskustvo :D... Koliko je to čudo samo masno :D...

    ОдговориИзбриши
  2. Ni meni nije odgovarao skidac laka, ali ova kremica je nesto sasvim drugo... Nije nimalo masna, i sasvim se lepo upije u nokat :) :)

    ОдговориИзбриши
  3. Vidim da je davno objavljen ovaj post, pa me interesuje da li se može negde naći Dikla? Kao i to da li joj je zamena "Nega" krema za nokte? Takođe je proizvodi Nevena, Leskovac. Do nedavno je imala isti miris kao i Dikla, koji se meni dopada baš (narkoman sam valjda :)) ali je sada drugačijeg mirisa, i razočarala sam se baš :(
    Inače, ovo pitam jer imam problem sa noktima, upravo zbog oštećenja noktiju prilikom skidanja gela. Pojavila se i kandida na jednom noktu, i lečim to već godinu dana. Dr mi je prepisao Diklu al samo nalazim Negu, odnosno tu kremu mi daju u apoteci kad tražim Diklu.
    Izvinjavam se na smetnji. Pozdravljam Vas. Jelena

    ОдговориИзбриши
  4. Nega isto tako deluje kao dikla. Isti sastav.isprobano

    ОдговориИзбриши
  5. Diklu sam koristila,istina je da je delotvorna jako,posle koriscenja nokti su jaci,tvrdi su,ne listaju se,ne lome se,odlična..

    ОдговориИзбриши
  6. Gdje se moze kupiti dikla ili nega kremica sarajevo ili okolina molim vas.
    Imala sam jako zdrave i lijepe nokte i oodjednom su poceli da se listaju.
    Davno sam koristila diklu i znam da je dobra vec jevdugo trazim ali nema je nigdje za kupiti.
    Hvala za odgovor

    ОдговориИзбриши