Translate

Странице

недеља, 5. април 2015.

SERICAL LATTE

Konacno da dodje i ova maska na red.
Toliko sam citala o ovim Serical maskama, citala, i citala,.. I odlucila da ih probam i ja.
Danas vam pisem o LATTE masci namenjenoj blansiranoj i hemiski ostecenoj kosi.







Maska dolazi u pakovanju od 1000ml i u tvrdom pakovanju sto je pogodno za putovanja (mada, ko ce da nosi maku od kg sa sobom na putovanje). Kako god, miris joj je za moj ukus previse "karamelast" i previse slatko "otuzan". Da se razumemo, ja jesam "sladokusac" u kozmetickom smislu ali ovo je previse i za mene :)

Tekstura ove maske je kremasto retka, dakle nesto izmedju sampona i maske za kosu. Nije retka, ali nije ni kao ULTRA DOUX maska.

dakle ovo je proteinska maska koja je namenjena oporavku mucene i maltretirane kose.
Moram da vam napomenem da je ovo jedna od onih maski koju cete drzati ili par minuta ili par sati, ako je drzite duze od 10min a manje od 1h kosa ce vam biti "drvena", bice ona nahranjena ali bice i krta. Ili je stavite samo na par minuta radi lakseg rascesljavanja ili je drzite sat,dva radi oporavka i regeneracije. Pri ispiranju cete vec osetiti da vam je kosa kao svila.

Nemam jako ostecenu kosu, jos manje imam blansiranu kosu pa da li je stvarno "hrani" to ne znam, ali sto se tice lakseg rascesljavanja tu nije losa...
Nastavicu dalje da testiram Serical maske ali ovu za sada necu ponovo kupiti.

Nije losa maskica ali kada uzmemo u obzir cenu (po Beogradskim pijacama 300din a kod nas nekih 600din) ovo mora da se ima u kupatilu, barem kada ne znate sta cete da stavite na kosu vi "natrackajte" ovu maskicu :)

dugujem vam jos i sastojke:

Da li ste vec koristile ovu maskicu?
Obozavam da cujem i tudja iskustva :)

Do sledeceg posta PA-PA <3

Нема коментара:

Постави коментар