Translate

Странице

четвртак, 26. март 2015.

Njeno velicanstvo: GARNIER PERFECT BLUR

Nije me dugo bilo, ali ako ste mislili da se otarasite mene tako lako, presli ste se :) 

Htedoh da kazem par reci o ovoj kremici ili prajmeru kako vam se vise svidja ( da, da kao i svaki put, par reci ispadne par desetina redova ) ali sta cu, moram u potpunosti da vam opisem "mazalicu".

REC PROIZVODJACA: Zahvaljujuci optickom efektu Perfect Blur nega za samo 5 sekundi nakon nanosenja cini da neujednacen ten, bore, siroke pore i nesavrsenosti na vasem licu deluju umanjeno i korigovano. Momentalno, koza deluje neverovatno glatko i izgleda vidljivo mladje. Naneti preko celog lica nakon dnevne nege.

MOJA REC: Prvo kada sam otvorila tubicu primetila sam da je jako suva krema (kao Garnier Neo suva krema-dezedorans, mene otprilike na to asocira)



(ne, nisu mi nokti prirodno zuti, to je samo lak xD) Dakle vidi se iz prilozenog da je jako suva, ali moram da podvucem da kada se nanese na lice uopste ne odaje utisak suvoce.


a opet kad se pocne sa mazanjem nekako deluje masnjikavo, skroz cudna krema.. finis na licu ne deluje masno, vise nekako deluje da blago matira. Sto se tice magicnog efekta: vizuelno smanjuje bore, pore, ujednacava ten- od toga nema nista, malo zagladi lice i ako ste uporne da trljate kao sivonja moze malo da popuni pore i to je jedino sto ova krema radi. S tim sto to sve morate da obavite za 5 sekundi posto se to cudo nekako "zalepi" za lice i od daljeg razmazivanja nema nista. Ja sam je mazala po sekcijama (prvo celo, pa obrazi i nos, pa brada) posto ja ne umem da celo lice namackam za 5 sekundi :)

Meni ova "mazalica" uopste nije odgovarala, sto ne znaci da  nece ni vama :)
Sve u svemu krema nije losa ako se koristi kao neka lagana podloga, a za neki jaci efekat mi se ne cini pogodna..
Preporucujem da se puder preko nje nanosi iskljucivo ili prstima ili sundjerom (ali tapkajucim pokretima) zato sto kada sam ja nanela puder cetkicom preko nje delovalo mi je kao da ju je cekica pola "skinula" sa lica. Nekako, ona stoji na licu dok ne pokusate da je utrljate, tog trenutka vise podloge nema :D :) Nanosenje tj doziranje je vrlo precizno, bukvalno u mililitar mozete da odredite koliko vam je proizvoda potrebno.
Apsolutno nema nikakav miris, sto ce odgovarati onima koji ne podnose jake mirise kremica (ja nisam medju njima)

I od ovog posta uvodim novo pravilo, na kraju posta ce stajati:

Cena: 700din
Kolicina: 30ml
Odnos cena/ kvalitet 1/5 :  4
Radi ono cemu je namenjena 1/5 : 3,5

Tako da na kraju ovo moje konfuzno blebetanje moze biti i rezimirano :D
Znate vec, do sledeceg posta PA-PA <3 

Нема коментара:

Постави коментар