Translate

Странице

уторак, 10. март 2015.

Moja jutarnja rutina

  • Ujutru kada ustanem prvo bezim na pranje zubica.. Isprobala sam nekoliko pasti za zube:



  1. Colgate Max White One- ne znam, ta pasta mi je nekako i suvise agresivna imala sam osecaj da su mi zubi posle ove paste mnogo osetljiviji (imam jako osetljive zube).. ali definitivno  radi ono za sta je predvidjena ZUBI POSLE NJE DELUJU MNOOGO BELIJE, valjda zato sto je ljubicasta. Ima predivan miris na neku zvaku, ukus je sladunjav, sve u svemu pasta uopste nije losa samo nebi odgovarala osetljivim zubima.
  2. Sensodyne Repair & Protect- ova pasta je za razliku od predhodne nekako slana :) ona je predvidjena brzoj reparaciji osetljivih zuba, 2x dnevno prati po 3min. Meni ova pasta nije radila nista, bukvalno nista. Niti mi opere zube kako treba (gladak osecaj na zubima) niti ih oporavlja kao sto kazu +  imam osecaj nekog vrlo sitnog peska u ustima tokom pranja, toliko je reklamirana a u sustini nije nista posebno.
  3. Vademecum Complete- jedino sto ova pasta ima pohvalno je miris : nesto kao osvezavajuca slatka zvaka :) nista mi se drugo kod nje ne dopada, zube takodje opere  polovicno.

Jedina pasta koja mi se u potpunosti dopada a ne iritira moje osetljive zube je Vademecum Anti Caries & Naturel

ona nekako najvernije obavi posao : ima osvezavajuci miris / ukus, gladak osecaj na zubima a u isto vreme ne iritira.
Nakon toga ide nezaobilazani Listerine, svima dobro poznat


  • Posle pranja zuba krece umivanje, trenutno se umivam
Becollino Kupka i Sampon 2 u 1- mozda zvuci cudno umivati se kupkom ali meni savrseno odgovara, nezna je i lagana a ni malo iritirajuca. Ja imam kombinovanu do blago masnu kozu ali ova kupka mi savseno regulise visak sebuma na licu,.. Probala sam sve postojece sapune: od kozijeg preko sapuna sa glinom, sa glicerinom, Nivea obicne, Dove obican i sa krastavcem, Dahlia.., ali ova kupka mi je idalje favorit <3
Tu je i malo sundjerce koje obavlja nezan piling.

  • Kada sam zavrsila umivanje onda ide moj HOME MADE tonik ( ko zeli recept neka mi posalje mail, namenjen je licu sklonom bubuljicama ) i ove blaznice
one su mi nekako najcvrsce, ne raspadnu se ako nekad preteram sa tonikom. Probala sam jos dosta njih ali se uvek vracam ovim :)
  • Razlika u mojoj jutarnjoj rutini i vecernjoj je samo kremica koju menjam, UJUTRU JE TO :
Nive Soft kremica- Lagana, prozracna bas dnevna krema, ne ostavlja apsolutno nikakav mastan trag i lako se upija a diiivnooo mirise

UVECE JE TO:
Nivea Baby Soft Cream- malo teza od Soft kreme, iz tog razloga je stavljam uvece. srednje gustine, ali za nijansu gusca i masnija od Soft kreme. Po mom misljenju solidna baby kremica, lepo hidrira i umiruje lice.. Odlicna je posle pilinga kojeg iskljucivo radim uvece zbog blagog crvenila koje mi se javlja.

  • Make up retko nanosim, a kad ga nanesem skidam ga ili Garnier micelarnom ili baby uljem, mada ulje u zadnje vreme izbegavam posto mi je u ovom periodu lice malo masnije
ona obavi ono za sta je namenjena, ne stavljam teske ni vodo otporne maskare pa mi je ona skroz ok za koriscenje tj ne treba mi jaca micelarna. Ostatak micelarne ili ulja pokupim sa vlaznim maramicama, pa tek onda krece umivanje, trenutno koristim :
 Nivea Fresh & Pure- probala sam i Soft & Cream ali ove su mi bolje, laganije su mi, dok su one Cream za nijansu kremastije sto dodatno opterecuje moje lice.

Pa to bi bilo to uglavnom moje dame, do novog posta PA-PA <3

Нема коментара:

Постави коментар